Rreth nesh

integrimi i grupmoshave

Rrugëtimi i Orus

Organizata Orus është një organizatë jofitimprurëse e cila e ka nisur rrugëtimin e saj në vitin 2018. Kjo organizatë ka për qëllim integrimin e të gjitha grupmoshave në aktivitete të ndryshme kulturore dhe artistike. Një prioritet tjetër i kësaj organizate janë grupmoshat e reja dhe aktivizimi i tyre në aktivitet e zhvilluara.

0 +
Studentë të sukseshmëm
0 +
Performanca Live

Vizioni

Organizata jofitimprurëse ORUS është Shoqatë. Një organizatë e krijuar me vullnetin e lirë dhe të plotë të themeluesve të saj .

Misioni

Në zhvillimin e aktivitetit të saj ORUS do të bazohet në dispozita ligjore duke u mbështetur në ligjet përkatëse për organizatat jofitimprurëse të shtetit Shqipëtar .

Programi

Organizata Jo Fitimprurese ORUS gezon liri dhe autonomi veprimi ne perputhje me Statutin ,me Aktin e themelimit dhe programin e saj .

” Njerëzit nuk promovohen sepse e bëjnë punën e tyre shumë mirë, Ata promovohen sepse tregojnë që kanë potencial për të bërë më shumë në punën e tyre ! “

Cit. TARA JAYE FRANK
  Cit. TARA JAYE FRANK

  Stafi ynë

  Takohuni me ekipin tonë profesional

  Shelley Houston

  Instructor

  Shelley Houston

  Eddison Hart

  Instructor

  Eddison Hart

  Rebecca Coulson

  Instructor

  Rebecca Coulson

  Veprimtaria

  Degët dhe bashkëpunimet

  Veprimtaria e kësaj organizate Jo Fitimprurëse do të shtrihet në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë dhe në rradhë bashkpunimi dhe më gjerë.

  Organizata Jo Fitimiprurëse është e gatshmë të krijojë degë të saja dhe të bashkëpunojë me organizata të tjera që kanë objekt të ngjashëm veprimtarie .

  Pasion
  100%
  Vlera
  100%
  Integrim
  100%