AKTIVITETE

Aktivitetet TONa

Aktivitete Kulturore

Aktivitete të ndryshme te shoqatës

Duke prmovuar krijimtarinë e artistëve në të gjitha fushat e artit dhe duke bashkëpunuar me organizata të tjera apo insitucione publike në këtë fushë .

Duke prmovuar krijimtarinë e artistëve në të gjitha fushat e artit dhe duke bashkëpunuar me organizata të tjera apo insitucione publike në këtë fushë .

aktivitete_1
gal_2

Aktivitete Live

Koncerte dhe shfaqe live

Fotogaleri

Aktiviteti ynë në foto

Koncerti me Tenorët

më pjesëmarrjen e tenorëve te mirënjohur, Josif Gjipali, Kastriot Tushe dhe orkestra e RTSh

Koncerti i mbajtur ne Gusht te 2021,organizuar nga Bashkia Vlorë, më pjesëmarrjen e tenorëve te mirënjohur , Josif Gjipali ,Kastriot Tushe dhe orkestra e RTSh. U zhvillua ne zemrën qytetit te Vlorës ku pjesëmarrës ishte dhe Ansambli i Valleve Amantia, ansambli zyrtar i Orus OJF.
Ne ketë koncert Ansambli Amantia performoi disa nga vallet me te njohura për publikun. Disa prej performancave kishin si vije muzikore kënge qe ne i kemi vërtet përzemërt, Vallja e Kukësit, Vallja me motive Jugu, Vallja me motive te Tiranës etj.
Një falënderim i veçante shkon për tenorët: Kastriot Tusha, Josif Gjipali, si edhe për anëtarët e Ansamblit Amantia.

Dita e Evropës

Dita e Evropës, e organizuar ne 9 maj 2022 ne TOB nga ORUS OJF

Dita e Evropës, e organizuar ne 9 maj 2022 ne TOB nga ORUS OJF ne bashkëpunim me ministrin e kulturës, bashkinë e Tiranës dhe delegacionin evropian  ne Tiranë

Santarém Portugali ne Celestino Graça Festival

Nga data 6 deri ne 11 shtator 2022 ne Santarém Portugali ne Festivalin e Celestino Graça - A Festa das Artes e das Tradições Populares do Mundo

Ansambli folklorik “Amantia” e mbylli misionin e tij artistik në Portugali me shumë sukses ! Paraqitja dinjitoze, niveli i lartë artistik, performancës se shkëlqyer, kishte edhe atë te prezantimit me shume vlerë te Vlorës në veçanti dhe Shqipërisë në përgjithësi !Albania dhe Vlora ishin dy emrat me te lakuara ato ditë në qytetet ku u mbajtën Festivalet ! Mediat vendase i bënin jehone, te surprizuar, bazës burimore te këtij floku te veçante qe vinte kaq bukur nga Albania, nga Vlora, e pastaj i bënin jehone surprizës tjetër te mrekullive vlonjate, turizmit, natyrës dhe zhvillimit urban.E ku ka reklame me te bukur !E pra ishin këta artistet e rinj vlonjate, njeri me i mire se tjetri, që të gjithë së bashku me drejtuesin e tyre dr. Elidon Brahimin i dhanë zërin e shpirtin e tyre…!Misioni i Ansamblit “Amantia” ne Santarém te Portugalisë u përmbyll me shume sukses, ftesat e para të bashkëpunimit nga Spanja, Meksika dhe Polonia u nënshkruan qe atje.