Aktivitete Kulturore:

Aktivitete Kulturore:

Duke prmovuar krijimtarinë e artistëve në të gjitha fushat e artit dhe duke bashkëpunuar me organizata të tjera apo insitucione publike në këtë fushë .

Nje vemendje te vecante do te kete per mirembajtjen dhe vleresimin maksimal te trashegimise kulturore dhe arkitektonike shqipetare , duke vleresuar qendrat me interes historik;

Aktivitete të ndryshme për të fuqizuar dhe vlerësuar dialogun ndërfetar dhe ndëretnik;

Promovime

situation exercises

Shiko klasën

Kërcimtaret e ansamblit kanë një përvojë mbi 10 vite që performojnë në skena të ndryshme Shqipëtare dhe jo vetëm . Vallet e performuara nga kërcimtarët e asamblit “Amantia” janë tradicionale folklorike kryesisht nga jugu i shqipërise por jo vetëm. Një pjesë e madhe e tyre përfshin gjithashtu edhe valle të të gjitha trevave shqipëtare .

Klasa jonë përfshin